Eerbetoon aan wijlen Sushant Singh Rajput

Op 21 januari 2021, zou de veelzijdige acteur Sushant Singh Rajput 35 jaar worden. In dit kader is middels een samenwerking van artiesten een muzikale eerbetoon tot stand gekomen. Het is een samenwerking geworden tussen “Red Velvet Projects”, onder leiding van Vikash Mirchi (Nederland) en de muziekformatie Shagun onder leiding van zanger Sagar Kohabir. Een eerbetoon om de acteur te gedenken en zodat de acteur blijft voortleven onder zijn fans. Sushant Singh Rajput was meer bekend als Manav vanuit de serie Pavitra Rishta (Zee TV). Een liefhebber van het observeren van de ruimte, sterren en planeten. Hij  is opzoek gegaan naar zijn geluk in Bollywood. Van beginnende rollen in films als “Kai Po Che” en “PK” brak hij in 2017 echt door met de film “Raabta”. Hierna ging het snel en is hij te bewonderen geweest in de films  “Kedarnath, Chhichhore, Drive en als laatste Dil Bechara, de release van deze film heeft hij helaas niet meer mee kunnen maken. Op 14 juni 2020 kwam een einde aan het leven van Sushant. Moord of zelfmoord, het onderzoek is nog in volle gang. Dagelijks genieten miljoenen mensen nog van zijn liedjes van films als Kedarnath en Chhichhore.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: