Politiebericht over drama rond 8-jarige vermiste dood gevonden Cherelee Manhoef

Vader, militair Donovan Manhoef, dood aangetroffen in auto – Man heeft vermoedelijk dochtertje om het leven gebracht

De lichamen van de militair Donovan Manhoef en zijn 8-jarige dochtertje Cherelee Manhoef zijn maandag te WiSa Wini nabij Powakka gevonden.

De familie van Cherelee had vorige week aangifte van vermissing van het meisje bij de Militaire Politie gedaan, nadat de vader haar volgens afspraak op maandag 11 januari niet terug had gebracht naar haar moeder. Dit meldt het Korps Politie Suriname vandaag, dinsdag 19 januari. 

De vondst van de lichamen van de vader en zijn dochtertje en de waarschijnlijke toedracht van het drama heeft tot veel ontzetting geleid in de samenleving.

Aangezien de familie niet tevreden was over de aanpak van het onderzoek, werd de politie met behulp van een advocaat gevraagd voor ondersteunend onderzoek.

Na verkregen informatie begaf de Militaire Politie, ondersteund door leden van de afdeling Kapitale Delicten, zich maandagmiddag naar het district Para. Te Wi Sa Wini in de omgeving van Powakka werd het lichaam van Donovan in zijn voertuig aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij een verdelgingsmiddel heeft ingenomen.

De Militaire Politie kamde het gebied verder uit om te kijken of het 8-jarig meisje in de directe omgeving zou worden aangetroffen. Kort daarop stuitten de onderzoekers in de directe omgeving waar het voertuig van de vader stond op het lichaampje van Cherelee. Het lichaampje was aangevreten door aasgieren.

De lichamen van Donovan en Cherelee zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De Militaire Politie is belast met het onderzoek van deze zaak. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: