Mike Z lanceert ‘The Bollywood Mashup’

Een nieuw talent, momenteel  in de muziekscene, is Mike Z . Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Real Life Entertainment. Michael Hussain is de muziekwereld ingestapt onder de naam Mike Z.  De 38 jarige heeft een videoclip op zijn naam staan genaamd ‘The Bollywood Mashup’. Hij is in 2020 ermee van start gegaan, hoewel hij eigenlijk al een hele tijd vooraf al ervoor had willen gaan. Muziek is altijd zijn passie geweest maar hij durfde niet om het op een professioneel niveau te doen. Hij hoopt dat muziekliefhebbers zijn muziek en stijl mooi zullen vinden. De zanger luistert graag naar Nusrat Fateh Ali Khan; hij zong altijd mee met zijn nummers. Toen had hij wel eens de fantasie om eens ook als deze befaamde zanger te kunnen presenteren. Andere zangers, allemaal  idolen van hem zijn, Sonu Nigam, Arijit Singh, Mohammed Rafi en Mukesh. The Bollywood Mashup’ is te bekijken op youtube channel van de artiest, I Am Mike.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: