Santokhi en Brunswijk hadden weer onderhoud met Bouterse

President Chandrikapersad Santokhi, vicepresident Ronnie Brunswijk hebben afgelopen zaterdag van 19.00 uur tot de volgende ochtend 5.00 uur op het presidentieel paleis een onderhoud gehad met ex-president Desi Bouterse. Er zou zijn gesproken over het verloop van de transitie en de te nemen stappen over bepaalde afspraken.  Ook is aan de orde gekomen de regelingen waarvoor de ex-president in aanmerking komt, omdat de eerste zes maanden intussen verstreken zijn. “De hele vergadering is geweest, maar er is geen besluit genomen. Misschien komt er een vervolggesprek”, beweerde vicepresident Brunswijk woensdag op een persconferentie. Brunswijk stelde dat hij uiteindelijk tegen 5.00 uur in de ochtend is vertrokken toen hij een gelegenheid daartoe kreeg.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: