69 nieuwe Covid-19 positief geteste personen woensdag en 1 patiënt overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt woensdag 69 (maandag was dat nog 56, dinsdag 114), aldus de woensdagavond rond kwart over acht bijgewerkte officiële Covid-19 website. Helaas is een patiënt overleden, waarmee het totaal aantal doden nu 139 bedraagt. Er zijn woensdag 335 tests uitgevoerd, dat waren er dinsdag 446.

74 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 651. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 en 87 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er dinsdag 67.

325 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.247.

PK

error: Kopiëren mag niet!