Kangana Ranaut: Ik word mentaal, emotioneel en fysiek gemarteld

Bollywood actrice Kangana Ranaut deelde vrijdag via Twitter een video bericht waarin ze sprak over de “marteling” die ze ondergaat. “Waarom word ik emotioneel, mentaal en nu ook fysiek gemarteld? Ik heb antwoorden nodig van dit land…ik heb jou bijgestaan, sta mij nu bij …Jai Hind,” schreef ze bovenaan de video.

Gekleed in een witte sari, sprak Kangana het publiek toe in Hindi. Ze zei: “Sinds de tijd dat ik begon te praten over het welzijn van de natie, zijn de mensen me gaan martelen. De manier waarop ik wordt uitgebuit, het hele land kijkt ernaar. Mijn huis werd illegaal gesloopt. Omdat ik het over het welzijn van de boeren heb, worden er veel zaken tegen mij begonnen. Er is zelfs één zaak tegen mij omdat ik lachte. Mijn zus Rangoli had het over de mishandeling van artsen aan het begin van het corona-tijdperk. Er is ook een zaak tegen haar. Mijn naam werd in dat geval ook toegevoegd, ook al was ik toen niet eens op Twitter. Meestal gebeurt dit niet, maar het is wel gebeurd. Onze geachte Chief Justice verwierp dit gezegde dat deze zaak geen zin heeft.”

Kangana Ranaut zei verder, “Ik kreeg ook het bevel dat ik mij op het politiebureau moet melden. Niemand vertelt me waarvoor. Er is mij ook verteld dat ik met niemand kan praten over de martelingen die ik moet ondergaan.”

Kangana richtte zich vervolgens tot het Hooggerechtshof van India met de vraag of we in de “middeleeuwen” leven. Ze zei: “Ik wil het Hooggerechtshof van India vragen: “Is dit het middeleeuwse tijdperk waarin vrouwen levend worden verbrand en ze met niemand kunnen praten? Deze marteling gebeurt voor de ogen van de wereld. Ik wil de mensen die dit zien gebeuren vragen dat het soort martelingen dat we hebben doorstaan in de 1000 jaar dat we voor de onafhankelijkheid vochten, weer zullen moeten doorstaan als de nationalistische stemmen worden gedempt”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: