Burgers en standhouders blij met verkoop

Burgers en standhouders zijn blij met de verkoop van groente.  De markten die in het weekend open waren, hebben flink kunnen verkopen. Een standhouder gaf tijdens een gesprek aan dat de aanloop niet groot was, maar dat hij tevreden was met de verkoop. Enkele burgers gaven tijdens een gesprek aan dat zij toch blij zijn dat de standhouders konden verkopen. “De afstand van mijn huis naar de markt toe is wel groot, maar is ook een uitje. Mijn gezin heeft tenminste alles kunnen vinden op de markt. Als dat niet kon, waren er zeker ook andere stands langs de straat waar wij groente konden kopen”, zegt de burger.

Een standhouder langs de straat gaf aan dat zij benieuwd is wat het nieuw jaar verder met zich zal brengen. “In 2020 konden wij niet meedoen met de verkoop. Dat was echt een moeilijke tijd. Dat wij de gelegenheid hebben gekregen toch langs de straat te verkopen en te verdienen, komt heel goed uit. Met dit voorbeeld hoop ik dat er nog meer plekken gebouwd kunnen worden, dus meer open markten”, benadrukt de standhouder. “Dit geeft meer voordelen en meer gelegenheid aan mensen om te verkopen”, aldus de standhouder. De standhouder gaf verder aan dat de verkoop langs de straat handig is, maar ook gevaarlijk kan zijn. “Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Je weet niet wat er kan gebeuren. En als het regent of de zon is fel en je hebt geen goede bedekking, dat lijdt je daar ook onder. Dus ik hoop dat de mensen daar die het land regeren toch nadenken en met betere opties komen, die voordelig uitkomen voor ons. Investeren in open markten zal toch goed uitkomen”, benadrukt de groenteverkoper.

TM  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: