114 nieuwe Covid-19 patiënten dinsdag

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt dinsdag 114 (maandag was dat nog 56), aldus de dinsdagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn dinsdag 446 tests uitgevoerd. 70 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 662.

839 personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 67 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 287 positief geteste persoon bevinden zich in isolatie, dat was zondagavond 370. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.178.

PK

error: Kopiëren mag niet!