Bee heeft brief Akiemboto pas vandaag ontvangen

NDP-fractieleider Rabin Parmessar vroeg maandag kort na de aanvang van de algemene politieke beschouwingen in De Nationale Assemblee (DNA) het woord en deelde mee dat voorzitter Marinus Bee een schrijven van Sergio Akiemboto heeft ontvangen die vanwege persoonlijke redenen bedankt heeft als assembleelid. Volgens Parmessar, die Akiemboto bedankte voor zijn bijdrage aan de partij en in het parlement, zijn de structuren van de NDP in Brokopondo inmiddels al bezig met de opvolging. Bee deelde mee dat hij het schrijven van Akiemboto pas vandaag heeft ontvangen. Dagblad Suriname verneemt dat de parlementsvoorzitter vanmorgen tijdens de huishoudelijke vergadering heeft aangegeven dat hij nog geen enkel schrijven van Akiemboto had ontvangen. Dat blijkt inmiddels te zijn rechtgetrokken. Akiemboto werd met 1.172 stemmen gekozen in Brokopondo.

FR

error: Kopiëren mag niet!