Error404 Entertainment: Likes en views zijn leuk !

Gedragspatroon van publiek is belangrijker

Error404 Entertainment trekt veel aandacht op social media. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van het team dat hierachter staat. De page is slechts één van de vele outlets die zij gebruiken om hun visie uit te dragen. Error404 is ook te vinden op Instagram, Youtube en TikTok. Error404 entertainment is niet gewoon een comedy page maar een professioneel communicatie platform onder management bij Company 83. ‘Het doel is tweeledig. Enerzijds bieden wij bedrijven en organisaties de mogelijkheid om tegen een fair price  hun producten en diensten op efficiënte manier aan de man te brengen en anderzijds willen wij bewust creativiteit stimuleren bij de jeugd. Je kan niet alleen chatten en appen met je mobiel maar korte filmpjes en documentaires maken kan ook’. Het begon allemaal 7 jaar geleden toen Marcel Breinburg, samen met een goede vriend, hun eerste filmpje maakte en die uploadde. Het was op de dag van de Marrons. Ze maakten er nog grappen over om blij te zullen zijn met 100 views. ‘Marcel Breinburg en andere acteurs, Cheville de la Fuente, Serge “Skitzo London” en Shanel Emanuelson werken aan de clips. Shanel is een van de producers bij Company 83. Nichtje van Breinburg,  6 jarige Shanaya Breinburg ,  Shamier en Jamar Muntslag zijn ook van de partij. Company 83 is het bedrijf dat de regie heeft over het totale productieproces. Likes en views zijn leuk maar niet het belangrijkste. Het gedragspatroon van ons publiek, dat is waar het team van Company 83 in geïnteresseerd is. De comments, shares en de re-shares, welke thema’s scoren beter dan andere en vooral WAAROM?  Research en het bestuderen van de data is heel belangrijk want alleen zo kom je precies te weten waarom het publiek reageert op een bepaalde manier. Dit stelt ons in staat consistent te zijn in het goed scoren met onze producties en niet slechts af en toe’ aldus het team.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: