Teaser van aankomend videoclip ‘Jeevan’ gelanceerd

De artiesten Indroniel Roy en Nisha Madaran zijn een samenwerking aangegaan voor hun aankomende videoclip ‘Jeevan’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie betreffende deze samenwerking. De teaser van de clip ‘Jeevan’ is inmiddels uitgebracht en krijgt heel veel positieve reacties. De artiesten houden het nummer nog even geheim voor fans, men mag raden om welk lied het gaat. De Nederlandse artiest Indroniel Roy geeft het volgende mee in een gesprek. Het zou eerst een solo worden. De zanger had contact met Irfaan Boedhram, zanger van 2Famous die regelmatig zijn eigen muziek maakt en ook muziek voor anderen. Ze zouden samen een nummer maken. Hij had zijn deel ingezongen en zijn volgende stap was namelijk om een gepaste zangeres erbij te halen. Zodoende werd Nisha Madaran benaderd voor het project. Nisha zegt op haar beurt, ‘de challenge was de videoclip op afstand filmen, hij in Nederland en ik in Suriname en dat dan samenvoegen. Het is uiteindelijk ook zo toe gegaan en de productie is in elkaar gezet. SASRA en Selecta Beats zijn benaderd en hebben gewerkt aan de clip. Zij hebben onderling afgestemd, dat ze het op dezelfde manier opnemen. Uiteindelijk moet het geheel goed op elkaar aansluiten. Inmiddels is de videoclip afgerond en het staat ook al gereed voor de release.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: