Daklozen krijgen deken tegen de kou

Het jaar 2021 mag dan al 4 dagen oud zijn, Petrusie Madjerin blikt nog even terug hoe zij rond de kerstperiode en tijdens de jaarafsluiting dak- en thuislozen samen met een groep vrijwilligers pakketten met eten doneerde, welke zij kreeg van een echtpaar. “De groep is bemoedigd geworden om door te gaan met koning Jezus en te blijven volharden ondanks de situatie.”

Niet alleen in Paramaribo, maar ook in Lelydorp, Santo Boma en Latour werden bezoeken afgelegd en pakketten uitgedeeld. Het pakket was bijzonder, omdat deze ook bestond uit een deken voor de daklozen, zodat zij zich in de avonduren kunnen beschermen tegen de kou.

Madjerin dankt ook namens de groep allen die zich inzetten om de dak- en thuislozen nog wat hulp te bieden om zo het hoofd boven water te houden. “We geloven samen dat er een tijd van verademing zal komen voor ons.” Zij kijkt hoopvol naar 2021. “Moge de Here zijn machtige hand ons leiden in alles wat ondernomen wordt voor een positieve bijdrage en opbouw van de natie Suriname”, zegt Madjerin tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: