Cover uitgebracht van Babla & Kanchan song “Tiny Winey”

Het populaire nummer ‘Tiny Winey’ is wederom gezongen door Sandesh Sewdien en Varsha Sewdajal uit Nederland. Het nummer is al uitgebracht en is via YouTube te beluisteren. Zanger Sandesh Sewdien geeft het volgende mee in een interview. ‘Het nummer is bij velen al bekend, wij hebben ervoor gekozen om dit nummer te remasteren in een moderne stijl, waarbij alsnog de authentieke soca stijl is behouden. Door de covid-19 situatie is er veel tijd geweest om de studio in te duiken. Binnenkort zullen projecten uitgebracht worden samen met onder andere Sexi Marissa uit Amerika en Cher Ish Ragoonanan, Ravi Babooram uit Trinidad. Dit jaar zal ik ook nummers uitbrengen in de Urban & Soca scene. Er komen nog heel veel leuke dingen aan! So keep following & Enjoy! In these difficult times, Let’s make the best out of life and music! Spread Love & Unity To The World’ aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: