Invoering solidariteitsheffing uitgesteld door niet doorgaan Assemblee-vergadering

De openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) dinsdag, waarin drie fiscale wetten zouden worden behandeld, is afgelast vanwege de Covid-19 situatie.

Een van de wijzigingsvoorstellen die in deze vergadering zou worden behandeld, is de invoering van de solidariteitsheffing in de inkomsten- en loonbelasting. De solidariteitsheffing zou met de wijziging van deze wetten per 1 januari 2021 worden ingevoerd. 

Nu de vergadering van de DNA is afgelast, is de datum van 1 januari 2021 voor de invoering van de solidariteitsheffing niet meer haalbaar, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname. De solidariteitsheffing wordt wel ingevoerd, maar op een latere datum.

De nieuwe ingangsdatum wordt nog binnen de regering besproken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: