Groente- en fruitverkopers langs de straten

Nu de markten gesloten zijn verkopen groente- en fruitverkopers hun waar langs de straten. “Je gaat niet stilzitten als je in de gelegenheid bent om toch mee te doen met de verkoop. Je gaat die kans nemen. Al heb je de desbetreffende spullen niet, maar je gaat een optie creëren”, zegt een standhouder van de Centrale Markt die nu langs de straat verkoopt. Niet alleen in het omgeving van Kwatta, Tourtonne en Welgedacht zijn er verkoopstands, maar overal langs openbare wegen.

Ook kwamen enkele verkopers van de Openbare Markt Lelydorp op het idee om een drive Thru markt te beginnen nabij de groene strook in de omgeving van de speeltuin voor het Ministerie van Sociale Zaken  en Volkshuisvesting van Lelydorp. “Wij doen allemaal ons best om te verdienen met in achtname van de maatregelen. Het jaar is zo om we proberen tot aan het eind nog het beste van te maken en onze diensten te verlenen aan eenieder”, zegt een groente verkoper.

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: