Man (41) doodgestoken op kruising Gelepesi- en Andijviestraat

Het Korps Politie Suriname meldt zondagmiddag, dat de 41-jarige Chitanginish vrijdagavond is doodgestoken door een 40-jarige man op de kruising van de Gelepesi- en de Andijviestraat. Agenten troffen op de kruising het lichaam van Chitanginish aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de 40-jarige verdachte R.E. een relatie had met een vrouw in de buurt. Vermoedelijk viel dit niet in goede aarde bij Chitanginish. R.E. liep kort voor de steekpartij voorbij de woning van het slachtoffer. Chitanginish schold de voorbijlopende buurman uit, waarna R.E. de woning van het slachtoffer bekogelde met stenen. Chitanginish kwam de straat op en ontstond er een vechtpartij tussen de mannen.

R.E., die een scherp voorwerp bij zich had, haalde dat tevoorschijn en bracht Chitanginish enkele steekwonden toe op het lichaam. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp, dat in het lichaam van het slachtoffer, vast zat eruit. R.E. meldde zich kort daarna bij de politie en werd aangehouden.  Volgens de verdachte werd hij vaak gemolesteerd door het slachtoffer. Het scherp voorwerp werd in beslag genomen door de politie.

Het lichaam van Chitanginish werd na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte hangende het onderzoek in voorlopige verzekering werd gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: