Vikram Bhatt team slaat handen ineen met Sunny Leone

Het lijkt erop dat het een druk jaar zal worden voor directeur Vikram Bhatt als hij begint opnamen voor zijn volgende serie Anamika met niemand minder dan Sunny Leone in de hoofdrol.

Anamika is een Gun Fu actieserie die 10 afleveringen zal tellen. Sunny Leone zal te zien zijn in een avatar die nog nooit eerder is gezien. De serie zal worden opgenomen in Mumbai. Het eerste schema zal grotendeels tegen het einde van 2020 afgerond zijn.

Vikram Bhatt zegt hierover: “Als gevolg van de lockdown was het proces van de opnamen voor enige tijd in de wacht. Maar de industrie stopt nooit met werken. Dus hier zijn we terug waar we graag werken.” Daaraan toevoegend zei hij: “We zijn net begonnen met de opnamen met Sunny en het is zowel een geweldige als een opwindende start geweest. Het publiek zal het geweldig vinden om te zien hoe Sunny een mix van martial arts en vuurwapens doet. Deze actieserie wordt een spannend project.”

De serie is geschreven en geregisseerd door Vikram Bhatt en geproduceerd onder de vlag van Loneranger door Vikram Bhatt en Krishna Bhatt.

error: Kopiëren mag niet!