Ankita Lokhande haar jaardag

Actrice Ankita Lokhande deelde op zondag een video van de viering van haar 36e verjaardag. Daar waren onder andere haar vriendin Rashami Desai en haar vriend Vicky Jain bij aanwezig.

Op Twitter deelde ze de video en schreef: “Geluk is het loslaten van wat je veronderstelt dat je leven op dit moment moet zijn, en het oprecht waarderen voor alles wat het is. Dus, RELAX. Jij bent genoeg. Je hebt genoeg. Je doet genoeg. Adem diep in… laat los, en leef nu gewoon in dit moment.”

Ankita had ook haar cake-cutting video en foto’s van haar verjaardagsfeestje gepost, op Instagram. Acteurs als Karishma Tanna, Karanvir Bohra, Kratika Dheer, Amruta Khanvilkar, Asha Negi, Jay Bhanushali en anderen lieten de beste wensen voor de Manikarnika acteur achter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: