Aantal nieuwe Covid-besmettingen zondag 41

28 Patiënten genezen verklaard

Na een verontruste stijging van het aantal dagelijkse besmettingen deze week is er zondag toch weer een lichte daling. Waren het woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet zijn geraakt, donderdag waren het er 27 en vrijdag 31, zaterdag was het aantal flink gestegen naar 52 en zondag een lichte daling naar 41, aldus de ‘s avonds bijgewerkte officiële Covid-19 website.  Er zijn zondag 191 tests uitgevoerd. 28 Patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 159. 1.163 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er donderdag 793. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5 en 32 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zondag nog 19 en woensdag 5. 82 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.552.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: