Psychiatrisch Centrum Suriname huldigt jubilarissen en gepensioneerden

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft van 9 december tot en met 15 december jubilarissen en gepensioneerden in de bloemetjes gezet in verband met de huldiging van medewerkers die 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 40 dienstjaren over de periode 2019 en 2020 achter de rug hebben. 

Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de gepensioneerden over deze periode. Over de periode 2019 zijn 73 medewerkers en 5 gepensioneerden gehuldigd. Over de periode 2020 gaat het om 71 medewerkers en 4 gepensioneerden. 

Algemeen directeur Raj Jadnanansing zegt, aldus de Communicatie Dienst Suriname, dat de huldiging al twee keer is uitgesteld. Hij merkt op, dat ondanks de moeilijke periode waarin het land zich bevindt toch besloten is om de huldiging door te laten gaan, ook gezien het 125 jaar jubileum.

Bondsvoorzitter Carmen Brondenstein gaf aan, dat de medewerkers ondanks de moeilijke omstandigheden waaronder ze werken, het werk met liefde blijven doen. Brondenstein kan als gepensioneerde verpleegkundige van PCS het gevoel delen met deze speciale groep.

Na afloop namen de jubilarissen een oorkonde in ontvangst en de gepensioneerden ontvingen, naast een oorkonde, een gouden PCS-speld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: