Man (34) opgepakt die gehuurde auto niet terugbracht naar autoverhuurbedrijf

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname heeft vrijdag 11 december de 34-jarige G.D. in de Sulfaatstraat aangehouden. Tegen de man was op 6 december door de eigenaar van een autoverhuurbedrijf aangifte van verduistering gedaan bij de politie van het ressort Centrum, zo bericht het korps pas vandaag, zaterdag 19 december. Volgens verklaring van de aangever huurde G.D. een auto bij het bedrijf. Na het aflopen van de huurovereenkomst leverde de man het voertuig echter niet in. Pogingen hem telefonisch te bereiken leverde ook niet het gewenste resultaat op.

Met assistentie van het RBTP werd de verdachte met de door hem gehuurde auto gesignaleerd in de binnenstad en in de Sulfaatstraat klemgereden. De man werd aangehouden en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het voertuig werd in beslag genomen en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. G.D. werd voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie en in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: