Minister Ramadhin wil strafvervolging van oud-beleidsadviseur en NDP-kopstuk wegens verduistering laptop

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft via zijn advocaat, procureur-generaal Roy Baidjnath Panday verzocht strafrechtelijke vervolging in te stellen tegen B.G., een kopstuk binnen NDP-geledingen. B.G. was als beleidsadviseur werkzaam op het ministerie van Volksgezondheid. Hij had in bruikleen een laptop van het ministerie ontvangen, maar weigert de laptop, ondanks herhaalde aanzeggingen, terug te geven aan het ministerie. Ramadhin wil dat deze persoon wordt vervolgd voor diefstal en verduistering.

B.G. kwam begin mei in het nieuws, toen hij partijvlaggen van de NPS en VHP ongevraagd en dus zonder toestemming verwijderde van percelen. Een en ander zorgde destijds, een paar weken voor de 25 mei verkiezingen, voor de nodige ophef op social media, waar videobeelden werden gepost waarop te zien was dat vlaggen werden verwijderd.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: