Omleiding verkeer in centrum Paramaribo vanwege te verwachten drukte richting Kerst en Jaarwisseling

Het Korps Politie Suriname heeft woensdag bekendgemaakt, dat in het kader van de te verwachten verkeersdrukte naar de kerstdagen en de jaarwisseling toe, het verkeer in de binnenstad van Paramaribo in verband met de veiligheid zal worden omgelegd.

De navolgende wegomlegging zal worden ingesteld:

– HK. Zwartenhovenbrug- en Dr. Sophie Redmondstraat met dien verstande, dat er geen verkeer zal worden toegelaten op de Zwartenhovenbrugstraat in de richting van de Burenstraat c.q. het noorden.

– HK. Buren- en Waaldijkstraat met dien verstande, dat er geen verkeer op de Burenstraat zal worden toegelaten in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat.

– HK. E. Bruma- en F. Derbystraat met dien verstande, dat er geen verkeer op de E. Brumastraat zal worden toegelaten in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Echter, wel wordt toegestaan dat voertuigen parkeren op het trottoir van de E. Brumastraat tot de hoek gevormd door de Zwartenhovenbrugstraat aan de ene zijde en de E. Brumastraat aan de andere zijde.

– HK. Zwartenhovenbrugstraat- en de Keizerstraat met dien verstande, dat er geen verkeer op de Zwartenhovenbrugstraat in de richting van de Steenbakkerijstraat zal worden toegelaten.

– Spanhoek c.q. de samenkomst van wegen gevormd door de Dominee-, Keizer-, en de Klipstenenstraat met dien verstande, dat er geen verkeer zal worden toegelaten over de Domineestraat.

– Jodenbree- en de Maagdenstraat met dien verstande, dat er geen verkeer op de Jodenbreestraat zal worden toegelaten.

De wegomlegging zal op de volgende dagen en tijden plaatsvinden:

Maandag 21 december tot en met vrijdag 24 december 2020 en maandag 28 december tot en met donderdag 31 december 2020. Telkens van 09:00 tot en met 19:00 uur.

Naar gelang de verkeersintensiteit afneemt zal in overweging worden genomen om de ingestelde omlegging eerder dan gepland (19:00 uur) op te heffen.

‘Op de totale gemeenschap in het algemeen en de weggebruikers in het bijzonder wordt een dringend beroep gedaan om met het bovenstaande rekening te houden, uw route te plannen en de bevelen van de politie stipt op te volgen.’

ReplyReply allForward
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: