OW Saramacca krijgt nieuwe coördinator en nieuw managementteam

Op 10 december heeft de dc Sherin Bansi-Durga dringende zorgpunten besproken met de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, tijdens zijn bezoek aan het commissariaat van Saramacca. Dagblad Suriname verneemt dat er veel werk aan de winkel is in dit district betreffende de aanpak van infrastructurele kwesties. De coördinator, die aangewezen is om alles in goede banen te leiden, heeft namelijk niet naar behoren gepresteerd. De minister heeft aangegeven dat hij een nieuwe coördinator alsook een nieuw managementteam zal benoemen voor OW Saramacca, zodat de infrastructurele tekortkomingen in het vervolg tijdig verholpen kunnen worden. Intussen wordt er een openbare aanbesteding gehouden voor het rehabiliteren van de verzakkingen te Mistgunstweg. De minister is voornemens om een intensievere samenwerking te onderhouden met alle dc’s.

Dependance Groningen niet voorbereid op komst OW-minister

De minister was op 10 december eveneens naar de dependance Groningen getogen, welke 150 meter verwijderd is van het commissariaat. Dit kennismakingsbezoek is niet verlopen zoals verwacht. De dependance was namelijk totaal niet voorbereid op de komst van de minister en zijn team, waardoor hen niet eens een stoel is aangeboden. De minister heeft desalniettemin het personeel toegesproken. De nieuwe coördinatoren, Pradeep Chikoerie en Oesha Chotkan, zijn verantwoordelijk gesteld voor de nalatigheid. Chikoerie is 6 weken geleden aangesteld als coördinator. De 57-jarige Chotkan, die van huis uit kleuterleidster is, is vorige week begonnen met haar stage, waarover Openbaar Groen veel kritiek heeft getoond. De medewerkers zijn verheugd dat de minister een nieuwe coördinator alsook een managementteam zal benoemen voor OW Saramacca, ‘want met Chikoerie en Chotkan ziet het er niet rooskleurig uit’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: