Jogi: “Als Parmessar geen aangifte doet, betekent het dat hij het niet meent met zijn drie collega’s”

NDP-fractieleider Rabin Parmessar  beweert dat 3 parlementariërs van zijn fractie op een hitlijst staan. Met hitlijst wordt bedoeld een dodenlijst. De namen om wie het gaat wilde hij niet prijsgeven, maar volgens de fractieleider gaat het om harde informatie van een betrouwbare bron. VHP-parlementariër Mahinder Jogi adviseert Parmessar om aangifte hierover bij de politie te doen indien het inderdaad om harde informatie gaat. “Als hij dat niet doet en de informatie achteraf juist blijkt te zijn, betekent het dat hij het niet meent met zijn drie collega’s en dat hij ze liever ziet gaan dan komen”, benadrukt Jogi tegenover Dagblad Suriname. De VHP’er vindt dat Parmessar aan de andere kant met een beetje stemmingmakerij bezig is. “Hij heeft niets te vertellen, valt niet op en dan probeert hij hiermee aandacht te trekken. Parmessar is een jongen die bepaalde posities heeft vervuld in het land en het is wel iemand die moet weten hoe het hoort bij dit soort zaken. Hij moet niet suggereren en verwijzen, maar handelen door de zaak aan te wijzen bij het Openbaar Ministerie. Na die aangifte moet hij ook uitgebreid gehoord worden over die informatie”, aldus Jogi.

FR

error: Kopiëren mag niet!