Swara Bhaskar over Kangana

Swara Bhaskar is een van Kangana Ranaut’s meest vocale tegenstanders. Kangana’s reactie op een oude demonstrant bij een boerenbijeenkomst, heeft Swara ongelooflijk woedend gemaakt.  Zegt Swara: “De commentaren zijn afschuwelijk. Ik denk dat Kangana nu synoniem is geworden met het spuwen van giftige fictie, het grootste deel van wat ze tweet, of het nu over de geschiedenis of over actuele zaken gaat, is fictie die door een bepaalde agenda is bedacht en wordt gedreven”.

In dit geval heeft Kangana niet alleen de rallyist verkeerd geïdentificeerd, maar ook geopperd dat ze beschikbaar was voor elke rally voor Rs 100. Zegt Swara: “Wat me stoort is haar totale gebrek aan respect voor de ouderen. Haar commentaar op Jaya Bachchanji en andere senior actrices was niet alleen onsmakelijk, het was volkomen oneerbiedig. Ze heeft laster verspreid tegen Bilkis Bano en Shaheen Baugh Dadis en wat ze zei over Mahinder Kaur ji was ook niet alleen een heleboel onnauwkeurige leugens, maar ook dat ze over een oudere boerin zei dat die ‘beschikbaar is voor 100 roepies’ is gewoon misselijkmakend! Totaal onacceptabel.”

Swara is vol lof over Diljit Dosanjh die zich uitspreekt. “Kudos aan Diljit voor het feit dat hij haar tot orde roept. Taapsee Pannu, Richa Chadha en ik hebben haar in het verleden aangesproken en het is goed om een ster van Diljit’s kaliber voor deze zaak te zien staan.”

Swara verzoekt Kangana om de ouderen te sparen. “Als Kangana wil vechten, laat het dan met haar tijdgenoten zijn, dan hou ik haar graag bezig. Maar ik vraag haar om onze ouderen de verachtelijke onzin te besparen. Nogmaals, tegen haar zeg ik:” Thakk Jaa Behen!”

error: Kopiëren mag niet!