Ananya Panday: ‘Als mijn foto’s op Instagram maar goed zijn’

Ananya Panday, die vaker allerlei kritiek krijgt vanwege haar kledingkeuze, sprak over hoe ze reageert op kritiek op wat ze draagt. Bij een verschijning in Kareena Kapoor Khan’s chat show What Women Want, zei ze dat ze ervoor kiest om zich te concentreren op gelukkig en comfortabel zijn, in plaats van zich zorgen te maken over negativiteit.

Aan Kareena zei Ananya: “Toen ik aanvankelijk begon, kleedde ik me op een manier die waarschijnlijk iedereen gelukkig maakte. Maar nu denk ik dat de manier waarop ik me kleed mij gelukkig maakt. Zoals ik in het begin al zei, zolang ik maar gelukkig en comfortabel ben, is dat het enige wat telt. Mensen gaan toch altijd kritiek hebben. Zolang ik gelukkig ben en ik goede foto’s krijg om op mijn Instagram te zetten, ben ik in orde,” voegde ze eraan toe.

Ananya werd onlangs gezien in een cameo in de Netflix reality serie Fabulous Lives of Bollywood Wives, waarin haar moeder, Bhavana Pandey, naast Maheep Kapoor, Seema Khan en Neelam te zien was. De show gaf een voyeuristische kijk op het leven van de vier ‘Bollywood Wives’.

Momenteel doet ze opnamen voor Shakun Batra’s volgende project, waarin ook Deepika Padukone en Siddhant Chaturvedi hoofdrollen hebben.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: