Man tijdens open kappen kostgrondje dodelijk getroffen door vallende boom

George Jonas, van wie overige gegevens nog niet bekend zijn, is zaterdag langs de weg naar Victoria in het district Brokopondo, gedood door een omvallende boom. Dit meldt het Korps Politie Suriname dinsdagavond.

Twee mannen waren op een kostgrondje om deze open te kappen. Jonas was een boom aan het kappen, maar die viel niet om, maar kwam tussen lianen vast te zitten. Niets vermoedend zette Jonas zijn werkzaamheden voort en bij het vellen van een tweede boom trok deze de eerste boom mee die op het hoofd van de man terecht kwam.

Door de slag liep het slachtoffer een barstwond op aan zijn hoofd en overleed ter plekke. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.  Het lichaam van Jonas is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Zijn collega werd na verhoor heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: