AZP verplegend personeel houdt prikactie

Het AZ verplegend personeel hield vandaag een prikactie. De groep verzamelde en maakte duidelijk dat zij bepaalde zaken geregeld wil hebben. Bondsvoorzitter Lloyd Pool van de Algemene Bond Personeel Academisch Ziekenhuis (ABPLAZ) zegt dat de mensen ontevreden zijn over het uitblijven van de onderhandelingen over de eenmalige Covid toelagen zoals dat was beloofd. Het tweede punt waarom de personeelsleden hun ongenoegen kenbaar maakten is omdat de toegezegde Srefidensi bonus van SRD 300 vooralsnog is uitgebleven. Als derde punt wenst het personeel voortzetting van de onderhandelingen van het wensenpakket. Pool zegt dat uit gesprekken met de minister van Volksgezondheid naar voren is gekomen dat de SRD 300 Srefidensi bonus is gestort, iets dat de minister ook kon bevestigen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: