SABROSO Lanceert “Anderhalve meter”

Geen traditionele december tour naar Suriname

Op 1 december 2020 heeft muziekgroep Sabroso haar nieuwste, eigen compositie uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg hieromtrent de volgende informatie van bandleider/ trompettist Setish Bindraban. Het nummer, genaamd ‘Anderhalve meter’ bevat een belangrijke boodschap die betrekking heeft op het in acht te nemen van de covid-19 maatregelen. De tekst was al enige maanden geleden in samenwerking met Sergio B geschreven. Maar vanwege de aangescherpte maatregelen in Nederland kon de groep niet bij elkaar komen. Gelukkig zijn de maatregelen enkele weken geleden versoepeld waardoor zij verder konden werken aan de productie. Sabroso,  het geen “lekker” in het Spaans betekent,  bestaat uit 12 zeer ervaren en getalenteerde muzikanten die allen hun sporen in de muziekindustrie hebben verdiend. Sabroso staat ook wel bekend als “de gezelligste band van Nederland”. De groep is zowel nationaal als internationaal geen onbekende als het gaat om allround muziek met in het bijzonder het uitdragen van de Surinaamse muziek. De ijzersterke blaas sectie en de talentvolle zangeres Karin Baitali maken de band dan ook helemaal compleet.

Voor wat betreft de toekomst deelt Setish mee dat er nog 3 eigen composities in de planning staan voor een release en wel tegen medio 2021. Sabroso zal haar traditionele december Suriname tour dit jaar vanwege covid-19 helaas met pijn in hun hart voorbij moeten laten gaan. Maar veiligheid en gezondheid van onze fans en de medemens staat bij hun altijd voorop. Voor een ieder die de nieuwste song nog niet heeft gehoord of misschien wel zou willen genieten van 1 van hun 15 cd’s kan gaan naar www.muziekgroepsabroso.nl of blijf hen volgen op Social media kanalen als facebook en Instagram.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: