Ramadhin: ‘Regering maakt uitzondering voor huwelijken die gepaard gaan met een religieuze ceremonie’

Een huwelijk dat gepaard gaat met een religieuze ceremonie, is volgens minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid wel toegestaan. Er is hiervoor een speciaal protocol ‘religieuze activiteiten’. Alle andere vormen van feesten, waaronder ook huisfeesten of evenementen blijven uit voorzorg verboden. “Er is wel een opening in het presidentieel besluit, omdat wij natuurlijk de mensen die in het huwelijk willen treden dat niet willen ontnemen, want we weten niet hoe lang dit nog doorgaat. Daarvoor is er dus een andere formule bedacht en met name religieuze bijeenkomsten. Een huwelijk als het gepaard gaat met een religieuze ceremonie zou dus wel mogen, want daarvoor is er ook een protocol”, benadrukte Ramadhin donderdag op een persconferentie. De bewindsman voegde eraan toe dat de praktijk toch uitwijst dat het heel moeilijk is om onder een protocol te feesten. Tot nu toe lukt het wel, los van een paar uitspattingen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: