Houthakker (62) gedood door omvallende boom bij Villa Brazil

De 62-jarige houthakker en werkgever Yang Jia Quan is dinsdagmiddag op een houtconcessie te Pikin Saramacca, ter hoogte van Villa Brasil in het district Brokopondo, gedood door een omvallende boom, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer was met twee medewerkers boomstammen aan het slepen. Op een gegeven moment kwam de machine waarmee de stammen worden gesleept, tegen een oude boom aan, waarna deze omviel en terecht kwam op het hoofd van Yang Jia Quan. 

Hij werd door zijn medewerkers per eigen gelegenheid vervoerd naar een dichtstbijzijnde arts. Voor aankomst bij de arts overleed het slachtoffer aan de opgelopen verwondingen.

Het lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie van Brownsweg ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: