Miss Teen Caribbean Suriname verkiezingen

Er is momenteel registratie/ aanmelden mogelijk voor deelname aan de Miss Teen Caribbean Suriname verkiezingen. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hierover. De Stichting Teen Miss & Mister Caribbean Suriname is opgericht op 19 januari 2020. Dit is een platform voor jonge dames en heren tussen 14 en 18 jaar om hun talenten uit te dragen een vooral om een beter persoon te zijn en te worden. Tot en met 05 december 2020 is er registratie mogelijkheid voor alle dames ten behoeve van Miss Teen Caribbean Suriname verkiezingen. Op zondag 06 december gaan de audities plaatsvinden. De 16 jarige Tanicha Soekhlal is momenteel de Miss Teen Caribbean Suriname. Zij kijkt ernaar uit, om volgend jaar Suriname internationaal te vertegenwoordigen in Quito, Ecuador. Tanicha heeft naast sociale projecten, ook meegedaan aan reclame en fashion shows. Zij wil meer betekenen voor jongeren in Suriname en samen met de nieuwe contestanten meer sociale projecten uitvoeren. Een ander doel dat Tanicha voor ogen heeft is het uitdrijven van het covid-19 virus uit Suriname. ‘Dat kunnen wij alleen samen doen’ zegt ze in een gesprek. De oprichter van Genetic Models, C. Singoredjo, is erg trots op Tanicha. Voor registratie of vragen kunt u bellen met het nummer +5978985428 of een bericht versturen naar het E Mailadres: [email protected]. ( foto: Miss Teen Caribbean Suriname Tanicha Soekhlal)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: