DOE en A20 werken nu samen

Gisteren ondertekenden de politieke partijen, DOE en A20, een intentieverklaring met het doel een politiek samenwerkingsverband aan te gaan. Volgens A-20-voorzitter Steven Reyme heeft de partij na de recente verkiezingen de resultaten geëvalueerd. Er is gekeken en de partij heeft toen gezien dat er ook gelijkgezinde partijen zijn die in dezelfde richting denken, waaronder ook DOE. Uiteindelijk zijn er toen gesprekken gevoerd, waarna nu beide partijen gekomen zijn tot een intentie van samenwerking gebaseerd op eerlijkheid, transparantie en wederzijds vertrouwen. Het is overigens wel opvallend dat zes maanden na de verkiezingen partijen zich al bundelen op een verkiezing die pas na 4 ½ jaar zal komen. Reyme vindt dat het hier niet gaat om een samenwerking waar zes maanden voor de verkiezing snel een samenwerking in elkaar wordt gezet, maar hiermee juist het vertrouwen wordt uitgestraald door heel vroeg te beginnen en te kijken hoe Suriname buitenparlementair ook ontwikkeld kan worden. Op 25 mei 2020 kreeg de A20 landelijk in totaal 4.501 stemmen, terwijl DOE 2.375 stemmen kreeg.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: