Programma “Thank You Doppy” voor wijlen Robby Soekatma

Surjavibes is initiatiefnemer van het programma “Thank You Doppy”. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Rico Saridin. Na de dood van Robby Soekatma, dachten wij van Surjavibes eraan om iets terug te doen voor hem namens de fans. Zodoende hebben wij contact gemaakt met de familie Soekatma, weduwe van Robby Soekatma, dochter Rowan Soekatma, en Monique Wongsowidjojo, zoon Randy Soekatma. Wijlen Robby Soekatma had als zijn wens  uitgesproken tijdens zijn ziekbed, dat de kinderen wat voor hem doen op zijn jaardag als hij  het niet haalt. De top Surinaamse artiest zou indien in leven 56 jaar worden. Wijlen oom Robby zijn wens is in vervulling gegaan met dit programma. “Thank You Doppy”, de naam van het programma komt van zijn roepnaam. Het zal op 6 december worden uitgezonden via Surjavibes TV kanaal 45.2, via You Tube livestream en daarna weer via Garuda TV kanaal 23.1 en 23.2. Het is geen tribute, dat is wel in de planning maar dan voor het  komend jaar. Ook dat zal in goed overleg gebeuren met de familie Soekatma. De wens is om tribute groter te doen zodat meer muziekvrienden kunnen deelnemen. Surjavibes heeft,  om dit geheel tot een succes te maken, Javan, bandleider & gitarist van de welbekende Selection benaderd. De zangers hierbij zijn Rowan Soekatma,  Monique Wongsowidjojo. Vanuit Selection, Mario, Revi, Debby en Fernando. Ook Alpha Amatkarijo (voorzanger van Jvibes) heeft deelgenomen aan het gebeuren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: