Diamanten huwelijk voor echtpaar Bissumbhar – Hiralal

Gisteren, 26 november 2020,  herdacht het echtpaar Bissumbhar – Hiralal hun 60 (zestig ) jarig huwelijksjubileum. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Echtgenoot Bissumbhar Amrietpal geboren op 10 september 1939 in het district Suriname ( nu Wanica ), heeft de Sint Wilhelmus school bezocht en vanaf zijn 15de jaar doet hij aan landbouw. Echtgenote Hiralal Roekmien geboren op 1 mei 1943  in het district Suriname (nu Wanica) heeft de G.L.O bezocht en is tot heden huisvrouw. Het echtpaar heeft 5 kinderen en wel 3 zonen en 2 dochters. Daarnaast zijn er nu ook 8 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.  Als hoogtepunt in hun relatie kan genoemd worden dat ze in 1975 een perceel hebben gekocht. De huidige activiteiten van het echtpaar zijn dat ze zich bezighouden met de huishouding, jagen en vissen. Het echtpaar kreeg bezoek van de Districtssecretaris, dhr.Moesai, Districtssecretaris mevr. Amania Lilian en de Ressortleider D.S. mevr. Sarman Rinia die de disctrictscommisaris dhr. M.S. Goelaman vertegenwoordigde. Het echtpaar mocht  de gebruikelijke enveloppe met inhoud, een bloemstuk, een felicitatiekaart en ingelijste foto in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: