Srefidensi shoot voor Miss Teen Caribbean Suriname 2020

Miss Teen Caribbean Suriname 2020 heeft een Srefidensi shoot gedaan. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van C. Singoredjo. “Het is een leuke shoot geweest voor Miss Teen Caribbean Suriname 2020, Tanicha Soekhlal. De shoot is gedaan door de bekende artiest/fotograaf Ralph van Huisduinen (Huisje). Op die foto die is vrijgegeven voor de sociale media is Soeklal te bewonderen in een kleurrijke Koto en bijbehorende hoofddoek (de anisa). Zij levert ook haar bijdrage aan workshops georganiseerd door Genetic Modeling Agency”. Daarnaast maakt de Miss zich op om internationaal te gaan, richting Ecuador. Hierbij zal ze Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Teen UltraContinental.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: