DUIMPJES OMHOOG: PAUS FRANCISCUS LIKET PIKANTE BILLENFOTO OP INSTAGRAM
SORRY, NIET SORRY

Een like op Instagram van ‘the pope himself’. Dat overkomt je toch niet iedere dag. Het 27-jarige Braziliaanse bikinimodel Natalia Garibotto moest vorige week dan ook twee keer met haar ogen knipperen toen ze het digitale duimpje van paus Franciscus voorbij zag komen.
Helemaal omdat het model een nogal nietsverhullend pakkie op de desbetreffende foto draagt. “Mijn moeder mag de foto’s van mijn kont dan haten, de paus klikt er wél op”, aldus Garibotto tegen de blog Barstool Sports. Op Twitter grapte ze nog: ‘Ik ga in ieder geval naar de hemel.’

Het Vaticaan is een onderzoek begonnen naar hoe het kan dat de paus, of in ieder geval iemand namens hem, de foto geliked heeft. De like is op 14 november verwijderd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: