๐Œ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐’๐ž๐ฐ๐๐ข๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐’๐ญ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐  ๐๐š๐ญionale Parken  ๐’๐ฎ๐ซ๐ข๐ง๐š๐ฆ๐ž.

Ten behoeve van de ๐‘†๐‘ก๐‘–๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘Ž๐‘™๐‘’ ๐‘ƒ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘› (๐‘†๐‘‡๐ผ๐‘๐ด๐‘ƒ๐ด), als werkarm van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, is door Minister Parmanand Sewdien op vrijdag 6 november 2020 een nieuw bestuur geรฏnstalleerd voor een periode van twee jaar.

De voorzitter van het stichtingsbestuur is mw. ๐ƒ๐ฃ๐š๐ฃi๐ง๐ญ๐ข ๐‡๐ข๐ง๐๐จ๐ซ๐ข. De overige leden zijn mw. ๐Œ. ๐‰๐š๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ, mw. M.. ๐€๐ฅ๐ข๐›๐ฎ๐ฑ, dhr. ๐‰. ๐’๐š๐กi๐›๐๐ข๐ง, dhr. ๐‘. ๐“๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ, dhr. ๐Ž. ๐‡๐š๐ซ๐๐ฅ๐ž๐ฒ en dhr .๐ˆ. ๐…๐ž๐ซ๐ง๐š๐ฅ๐.

STINAPA heeft het beheer over het Cultuurtuinbos. Aan het nieuw bestuur gaf de Minister ook mee om de andere n nationale parken in ons land in kaart te brengen en met voorstellen te komen hoe deze beheerd en beschermd kunnen worden.

error: Kopiรซren mag niet!