CLO Collectief: “Ambtenaren, laat u niet misleiden door Hooghart”

Het CLO Collectief (groep Miskin) is van mening dat Ronald Hooghart nog steeds doorgaat met het zaaien van onrust. Hooghart waant zich nog voorzitter van CLO en doet overkomen alsof hij opkomt voor de belangen van de ambtenaren, zegt Glenn Swamipersad, penningmeester van CLO, aan Dagblad Suriname. “Waar was Hooghart in de afgelopen 10 jaren? Wat had hij toen voor de ambtenaren gedaan? Hij heeft de vakbeweging juist kapotgemaakt. Hij is nooit opgekomen voor de ambtenaren, hij was steeds bezig met zijn eigen belangen en heeft CLO in 10 jaren kapotgeslagen”, accentueert Swamipersad. Hij merkt op dat Hooghart nog steeds probeert om ambtenaren in opstand te brengen, terwijl het CLO Collectief reeds constructieve gesprekken voert met de regering over de salarisverhoging.

Swamipersad is ervan overtuigd dat Hooghart misbruik maakt van de moeilijke situatie waarin een ieder terecht is gekomen. “Ik ben zelf ook een echte NDP’er, maar ik blijf realistisch. Terwijl het collectief bezig is te onderhandelen, probeert Hooghart zijn slag te slaan door de arme ambtenaren aan te zetten.” Het collectief keurt dit gedrag ten zeerste af en roept haar leden op om niet in te gaan op de onrust zaaiende praktijken van Hooghart. “Ambtenaren, laat u niet misleiden, het collectief onder leiding van dhr. Miskin is bezig met het behartigen van uw belangen”, aldus Swamipersad.

error: Kopiëren mag niet!