BBGO opent bibliotheek

De Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) heeft op maandag 16 november 2020 haar eigen bibliotheek geopend. Door de voorzitter, Renate Wouden, werd bekendgemaakt dat de bibliotheek open zal zijn op de maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. In november en december zijn bij de inschrijving van de leden geen kosten verbonden. “Maak dus gebruik van deze actie”, zegt Wouden.

Er zijn ook tijdschriften ter leen. De bibliotheek is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-leden van BBGO en jongeren. Het bestuur is er trots op dit voor de leden en de gehele gemeenschap te realiseren om een steentje bij te dragen bij het stimuleren van het lezen en daardoor ook aan de algemene ontwikkeling van de maatschappij.

TM

error: Kopiëren mag niet!