Eén persoon maandag besmet met Covid-19 en één patiënt overleden

Eén persoon is maandag besmet met het Covid-19 virus, aldus de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn maandag maar 51 tests uitgevoerd. Geen enkele patiënt is genezen verklaard en er is helaas weer een dode te betreuren, waardoor het aantal overleden personen aan het virus nu 115 bedraagt. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 30. 528 Personen, niet positief getest, bevinden zich in quarantaine, dat waren er zondag nog 859.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5, en 14 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 11 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.275.

error: Kopiëren mag niet!