Politie gaat controles tijdens avondklok weer opvoeren

Het Korps Politie Suriname gaat binnen niet al te lange tijd de controlewerkzaamheden tijdens de avondklok weer verhogen. Na tien uur ‘s avonds worden strenge maatregelen genomen tegen avondklok overtreders, waaronder ook houders van restaurants, bars en verkoopstandjes, zo meldt het korps maandagavond,

Tijdens de strengere maatregelen zullen ook weer de bruggen over de Surinamerivier, de Coppenamerivier, de Saramaccarivier en het Saramaccakanaal worden afgesloten door de politie. 

Alleen personen die een dispensatie bewijs van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing) hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden wanneer zij bij de bruggen aankomen. De rest zal ter plaatse moeten blijven tot na de avondklok periode.

error: Kopiëren mag niet!