Goud en Brons voor Taekwondo atleten


Atleten van de KIMOO Taekwondo Academy Suriname hebben goud en brons behaald tijdens het Kathmandu International Poomsae Championship gehouden op 7 en 8 november 2020. Het virtuele taekwondo dat door de pandemie steeds meer bekendheid geniet biedt de atleten de mogelijkheid om zich op een veilige en goedkope manier te meten tegenover de besten van de wereld. Dit is een jaarlijks toernooi georganiseerd door taekwondo scholen in Nepal, dit jaar vanwege de pandemie is het een virtueel toernooi geworden.
Kimmoo Taekwondo dat heeft deelgenomen aan dit toernooi met vier atleten waarvan Cheyenne Tjin Hin Tjoe en Yashvir Gopal in de prijzen vielen. Cheyenne Tjin Hin Tjoe scoorde een 8,0 voor haar gelopen poomsae, de op één na hoogste score voor een poomsae bij de dames voor dit toernooi. De hoogste score was een 8.2 voor de atleet uit Malaysia. Yashvir Gopal behaalde met een score van 7,59 bij de heren klasse onder de 17 jaar. Deze Surinaamse atleten die tijdens de hele lockdown periode in training zijn gebleven geven steeds meer positieve bekendheid aan Suriname en het Taekwondo in Suriname. Voor 2020 staat er nog één toernooi op het schema voor deze atleten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: