Vrouwelijke bondsbestuursleden SZB gehuldigd

Het bestuur van de Surinaamse Zwembond (SZB), deelt mede dat haar vrouwelijke bestuursleden binnen de bond op zaterdag 7 november 2020 jongstleden, door het Surinaamse Olympic Comité zijn gehuldigd in verband met hun rol binnen de zwemgemeenschap. Vanuit het bestuur van de Zwembond zijn: Sharine Sedney – Penningmeester, Maureen Benschop-Abel – Commissaris Zwemwedstrijden, Nancy Ong A Kwie-Jurgens – Commissaris en Maureen Tilburg-Bulo – Commissaris allen gehuldigd en kregen een speciale award uitgereikt door het SOC. Het bestuur van de Zwembond feliciteert derhalve deze bijzondere vrouwen en dankt hen andermaal voor de geleverde bijdrage, aan de totale zwemgemeenschap. Deze vrouwelijke bestuursleden hebben hun leiderschapkwaliteiten de afgelopen periode getoond, zij hebben hun hart op de juiste plek voor de zwemgemeenschap en willen ongetwijfeld doorgaan op de ingeslagen weg. Enkele van hen hebben reeds aangegeven bereid te zijn hun bijdrage te blijven leveren in het nieuw bestuur. Het bestuur en leden van de Surinaamse Zwembond, danken het SOC voor deze bijzondere erkenning en wenst haar verder succes toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: