Tientallen kinderen behalen hun zwemdiploma

In zwembad Parima zijn zaterdag zwemexamens afgelegd door pupillen van verschillende zwemscholen, die daar zijn aangesloten. Zestig kinderen namen deel aan de examens. De zwemschool Tukunari was aanwezig met 10 kinderen. De sportschoolhouder, Gregorey Doornkamp, gaf in een gesprek aan dat het een grote domper was voor de verschillende sportscholen en de kinderen toen er niet gesport mocht worden. Momenteel zijn alle zwembaden open en de kinderen mogen weer sporten. Doornkamp zegt dat de protocollen voor Covid-19 sterk in acht worden genomen tijdens de zwemlessen. De zwemscholen zijn eind september weer gestart met het geven van zwemlessen. Volgens de zwemleraar zijn de kinderen heel blij dat ze weer eens kunnen zwemmen. De eerstvolgende zwemexamens worden afgenomen in de maand december.

error: Kopiëren mag niet!