Devotioneel lied ‘Lakshmi Mayaa aaya re’

In verband met divali heeft de zanger Navin Harpal het nummer ‘Lakshmi Mayaa aaya re’ gereed staan. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende van de artiest. Navin Harpal heeft dit devotioneel lied zelf geschreven en ook zelf gezongen. De chorus is gedaan door de 11 jarige Shanaya Harpal; zij is tevens dochter van de artiest. Harpal is bandleider van 2Spicy Music Entertainment. Ook zanger van SMC Musical Group. Dit nummer zal gelanceerd worden in verband met divali.  Met als boodschap, reinig niet alleen je omgeving en je huis maar ook je hart en ziel. Eer je ouders; sta hen bij. Lakshmi mayaa komt in je leven; brengt voorspoed en geluk. De song is gedaan op de melodie van een heel bekend nummer. Het muzikale deel is gedaan door Maestro Djwala Lachman in Djwala Studio. Een speciale dank aan Satish Jhinnoe van Satish Music Center.Het zal uitgebracht worden met een videoclip op Youtube en via diverse televisiestations.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: