H. A. Siregarschool voorzien van meubilair

Het streven van ChietSana Foundation is om elk jaar een basisschool in Suriname op te knappen. Dagblad Suriname verneemt het volgende van CEO Chietra Bahora. Het vervangen van schoolmeubilair staat centraal bij hun streven naar verbetering.  Voor dit jaar heeft mevrouw Inke Ngalimoen de H.A.Siregarschool aangemeld. Door het hoge kostenplaatje van de “Kowfit Samen” actie leek het erop dat de stichting dit jaar het scholenproject niet zou kunnen uitvoeren. In samenwerking met voorzitter Sham Hira van stichting Sscaz en zijn donateurs is het uiteindelijk toch nog gelukt om de school in Moengoe te voorzien van schoolmeubilair. In totaal zijn er 200 schoolsetjes en 20 leraren stoelen gedoneerd. Een speciale dank aan John Kasdjo en Franceska Katidjo – Paiman. Vanwege de Covid- 19 situatie kan Chietra Bahora de overdracht van dit project niet zelf doen, maar ze heeft de schoolleiding beloofd om te zijner tijd een bezoek te brengen wanneer de Covid maatregelen van dien aard zijn versoepeld.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: