Gouden huwelijk voor echtpaar Simpson-Schuls

Op zaterdag 07 november 2020 vierde het echtpaar Simpson-Schuls in alle stilte hun gouden bruiloft. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. Echtgenoot Simpson, Eduard geboren op 17 oktober 1946 te Paramaribo, werkte eerst bij Vabi NV., daarna bij de Suralco. Daarna vertrok hij naar Nederland waar hij in de scheepvaart werkte. Hij heeft als hobby’s voetballen en bezig zijn met zangvogels. Echtgenote  Simpson-Schuls, Briscia is geboren op 03 januari 1950 in het district Marowijne. Zij had voor haar vertrek naar Nederland gewerkt bij een advocatenbureau en daarna bij de Waterleiding Maatschappij Suriname. Als hobby heeft zij planten. Het echtpaar belijdt het RK. geloof. Samen hebben zij 1 dochter en 2 zonen, die woonachtig zijn in het buitenland. Het echtpaar gaf te kennen, 50 jaar huwelijk te hebben bereikt door respect, geduld en liefde voor elkaar. Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Rosanna de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: