Divali drive thru Bazaar

De huidige situatie rond Covid-19 is aanleiding geweest voor de bekende Satish Music Center om een Divali drive thru Bazaar te organiseren. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent van initiatiefnemer Satish Jhinnoe.  De Divali drive thru Bazaar is al gaande vanaf 06 november en het duurt tot en met vrijdag 13 november. Elke bezoeker mag langsrijden en zelf aanschouwen welke divali pakketten door deze speciaalzaak voor de aankomende klanten zijn samengesteld. Dit zal te zien zijn via social media en ook op de billboards langs de weg. De route voor deze drive thru Bazaar is via de Kalicharanstr  – Kanpurweg- Matauliweg  of via de Jagdeiweg – Kanpurweg – Matauliweg. Het motto van SMC hierbij is : “Keep yourself and others safe”. Van het jaar heeft Satish Music Center haar prijzen heel laag en zelfs tot aan de inkoopprijs toe gehouden zodat iedereen toch nog divali kan vieren ondanks deze moeilijke tijd rond Covid -19. De prijs voor een dia begint vanaf  SRD 0, 75 . Je moet na het bekijken slechts doorgeven wat het nummer is van het pakket dat je kiest, en dit wordt tot de auto gebracht waarbij dan bezoekers gelijk kunnen afrekenen. De klant hoeft dus niet uit te stappen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: